Followers

Thursday, 16 January 2020

Pantai Air Papan Johor & Tengok kera πŸ’πŸ’

Assalammualaikum Dunia.

Carik anak ketam πŸ¦€

Main pasir πŸ€“πŸ€“

Pertama kali pergi pantai Air Papan, Johor dan apa yang bermain difikiran minda kita adalah pantai semua Sama jew...

Cantik nyer awan

Di bawah langit biru

Pulau

Another side view

Tapi kat sini lain tau... Korang akan disajikan dengan santapan View yang memukau😁😁

Terdapat pulau pulau dan juga pemandangan yang mengasyikkan.

Dan disebabkan on the way tue Korang akan melalui kiri kanan macam hutan laaa sikit.... Banyak Haiwan seperti kera, dan monyet akan meyambut kedatangan anda semua πŸ’πŸ’
Makan buah

Wei Awang sampah jangan buang merataπŸ’

Ada orang bagi makan ada plastic nieπŸ™„


Yang tak boleh blah ialah depa nie pandai minta makanan kot.... Maybe sebelum nie kan adalah visitor yang bagi makanan... Tue yang pandai tue minta makanan tunggu kat tepi tepi jalan πŸ’πŸ’

Zoom

Jauh sikitπŸ€“πŸ€“


Okew Mari kita tengok gambau yer kengkawan😎😎



11 comments:

  1. Cantik kawasan pantainya.. Bila air surut, terasa jauhnya laut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer... Tue yang pi tengah sikitπŸ€“ sebb air surut kan

      Delete
  2. So pretty!! Hopefully dapat gi sana one day. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi lah be rehat... Tengok Pantai ngan laut hilang stress✌️

      Delete
  3. waalaikumussalam. subhanallah. sangat cantik pemandangan. saya memang suka nak pi ke pantai ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka dengar bunyi ombak ngan Angin pantai... Tidoq lena jewπŸ˜„πŸ˜„

      Delete
  4. Salam siarah datang dari blog anies, suka tengok view kat pantai menghalau stress dan kepenatan hidup

    ReplyDelete
  5. kalau time air pasang... surut pukul 3 nyonya bangun pagi siram pokok bunga hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokok bunga melur tanam tepi pantai
      Itik bertelur ayam nenetas
      😘😘😘😘😘😘

      Delete
  6. tempat dah cantik, yang buat spoil adalah bila orang tak jaga kebersihan. aish

    ReplyDelete