Followers

Saturday, 2 February 2019

Pi Pantai Klebang Main Layang-Layang

Assalammualaikum Dunia.

Nie citer dah 2 minggu lepas kot.. baru ada masa nak citer ... kalu tak silap hamba kejadian nie adalah sewaktu cuti hujung minggu katenya  ;)

Pantai Klebang Melaka 

View waktu petang

ahaaa musim angin kuat kan sekarang nie,,, nie pon dak abang punya idea lah nie ,,, entah bila lah dia pi beli layang-layang..ajak pi main layang-layang lah pulak ... kita ikut jew ler kan ...


Suka lah dia dapat main layang-layang

 terbang tinggi di awan

Entah kenapa ahaaa ... time tue ramai giler orang kat Klebang ... ingat kan ade pesta ke aope-ape ... rupa -rupa nyer memang cam gitew ler keadaannya bila hujung minggu ... kan 2019 adalah tahun  Melawat Melaka ;)

Depa main pasir



Adeiiii...habis berpasir laaa

Korang yang ingin datang bercuti atau hoye-hoye kat Melaka , silalah rancang perjalanan anda ,,, yer laaa ... time-time cuti nie , bilangan pengunjung dan pelancong adalah dianggarkan bertambah 2 or 3 kali ganda dari hari biasa ... kalau terperangkap dalam jem tue ... itu adalah keadaan biasa yer tuan-tuan ...

Jom tengok picture kat atas

 ...ahaaa πŸ˜†πŸ˜†

8 comments:

  1. mcm x ramai je org ms ni cik tim?

    ReplyDelete
  2. last main layang2 masa kecik2 duluuu. Tu pun buat sendiri, confirm la tak naik kan. Nnti nak beli la 1.
    Done follow :)

    ReplyDelete
  3. Pantainya luas dan indah...asik bermain layang-layang

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Tumpuan pelancong memang dijaga 😊😊

      Delete