Followers

Wednesday, 18 July 2018

Bawal AJ dari Dear Anies

Assalammualaikum Dunia.

Haaaaa memang sangat lama .... akak tak update ... redha jee laaa
Kekangan masa dan rutin harian yang menghambat pemilik cikbunga aka ciktim sepi seketika dari dunia blogging .... still here ...

ok raya pon dah habisss, piala dunia FIFA pon dah  habis.... walaupon France menang ., akak lebih tabik spring kepada Crotia , you know why , they make his history to his country for the first time ...final to FIFA word cup ... DUNIA kot....so , . tak der yang mustahil kat dunia nie tau ...

well , akak nak ucap jutaan terima kasih kepada blogger aniesandyou yang senantiasa buat akak tersenyum ;)

Bawal AJ from Anies 😍😍


korang , meh kita serbu kat blog anies yang suka travel itu ;)

Ok...nanti kita sambung lagi yer.....bye bye ...

6 comments:

  1. untung nyer dapat hadiah..

    blog dia memang best..

    bahasa santai dan 'main-main' hahahaha

    ReplyDelete
  2. Rezeki di bulan Zulkaedah gamaknya hihi.... Pakai nanti jangan lupa selpie tunjuk kat anies tau!

    ReplyDelete
  3. brooch AJ je tudung x ;-) sama2

    ReplyDelete