Followers

Thursday, 26 April 2018

Kabinet TV Buid in Simple dan Cantik

Assalammualaikum Dunia.
Kabinet TV selalunya kita beli yang ade kat kedai perabot kan.....selalu nya cam tue laaa ...akak pon dulu cam gitew jugak....

Ni la dia ghuper nyer

So sesekali kita ubah penampilan yer kengkawan...semuanya adalah untuk rumah kita jugak...kenalah melabur sikit untuk dapatkan apa yang kita nak tak gitew๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Ngan seketui dak Rayyan

Akak ambik kat orang yang sama pasang kicthen cabinet rumah akak๐Ÿ˜๐Ÿ˜
dah senget...tak leh nak rotate kat phone ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

So sesapa yang nak rumah cantik time raya nie...bolehlah usha usha tokeh tersebut.
Ok bye...ni namanya entry malas ๐Ÿค“๐Ÿค“

Babai korang๐Ÿ–๐Ÿ–

7 comments:

  1. Wahhh meriahlah nmpknya Raya ni ye CB.... ada kabinet baru...hihi.... tp serious ah kalau ada benda baru macam bersemangat ek nak Raya .... mahal tak mcm tu CB?

    ReplyDelete
  2. belum puasa lagi dah bersemangat nak raya ya cik tim ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semangat kena ade dulu๐Ÿ˜๐Ÿ˜

      Delete
    2. amiklah semangat ni fuhhhh fuhhhh๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

      Delete
  3. Macam MIL Sha.. Rumah MIL pun buat build ini cabinet.. Nampak lebih kemas dan cantik sebenarnya.. Kalau duduk rumah sendiri memang best nak buat..

    ReplyDelete