Followers

Wednesday, 10 January 2018

Souveiner Awal Tahun 2018

Assalammualaikum Dunia .

Tahun 2017 dah melabuhkan tirainya dan kini kita berada di tahun 2018.... wehhhh dah 10 hari gitew... sudah tercapaikah azam dan tekad tahun 2017 ? belum lagiii ... tak per ... setiap tahun pun boleh boleh dengan azam yang sama .... jangan kecam sis okew...

Kitew baru dapat souvernier dari Anies and you yang gojess lagi jelita .... terima kasih Anies ...kite amat hargai dan kite sangat suka yaa amat !!! senyum jew bila tengok parcel tue ...

From Macaw ..love it😘😘

Korang pun boleh terjah ke blog beliau yang sangat friendly dan yang pasti beliau akan berkunjung ke blog anda juga... klik sini http://aniesandyou.blogspot.my/ dan selongkarlah segala kembara anies ke serata luar Negara.

Semoga persahabatan dunia alam maya akan menjadi satu ukhwah yang berpanjangan sesame kita.

Ok . Hello 2018 !!!!  be nice year to me okew πŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸžπŸžπŸ’πŸ’

19 comments:

  1. Woow best tu makin tambah koleksi

    ReplyDelete
  2. sama2 cik tim... haiii x kan hari ni pun senyum lg? ;-)

    ReplyDelete
  3. seronok ye dapat hadiah.. tambah koleksi lah ye.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak dapat hadiah. Hihi. :)

    ReplyDelete
  5. wahhh rezeki tahun baru tu

    ReplyDelete
  6. Wahhh seronoknya dapat FM dpd Anies.... Rasanya ramai yg dapat tu

    ReplyDelete
  7. Hai cik munger..dtg cari entri baru 😬

    ReplyDelete
  8. Tahniah awak.. makin bertambahlah koleksi ye..

    ReplyDelete