Followers

Saturday, 6 January 2018

LIZA SOBERANO Gadis 'FOREVERMORE' tercantik di DUNIA

Assalammualaikum Dunia .

Hari Sabtu nie , kan moh kita baca cerita yang cantik cantik sahaja ;)

Awak tengok tak citer telenovela dari Filipina ? yaaa 'FOREVERMORE' mmmm ... pelakon utamanya comei giler dan cantik kan ... dah agak dah dia nie mesti kacuk ... memang betuiii laaa .. dia kacuk Amerika dan Filipina . patutlah cantik yer .



                                                     Liza Soberano wanita tercantik dunia 2017

Baru berusia 20 tahun jew gadis ini auwwww ,

                                                        wanita idaman setiap jejaka

Wanita paling cantik kat dunia untuk tahun 2017 yer ;)
kite pon layan jugak citer Filipina  ;)


                                                         kacukan Filipina-Amerika

semoga Liza Soberano akan terus success dalam bidang yang diceburi, Model dan kacukan Filipina-Amerika ini yang berusia 20 tahun juga membuka perniagaan ;)
bijak laaa budak nie..
gandingan mantap dalam 'FOREVERMORE'
 
p/s: Aktres muda Filipina, Liza Soberano dinobatkan sebagai wanita tercantik di dunia tahun 2017
pengkritik filem profesional, TC Candler.


sumber :Berita Harian Online

19 comments:

  1. bg sy mereka yg kacuk ni mmg cantik2 belaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua yang bergelar wanita cantik cantik belaka

      Delete
  2. Orng Filipina ramai kacokan Spain and phillipines. Itu sebab mereka ada ramai yg cntik#

    ReplyDelete
  3. Salam owner blog Nay Fatimah Rasyid.
    Mohon update blog list puan dengan blog Rahsia Melancong. Saya sudah masukkan blog puan dalam blog list saya di Top 55 Blog Travel Malaysia 2017.

    ReplyDelete
  4. Kalau lawa mcm ni mesti mix kan..kalau betul2 asal dari philiphines lawa x

    ReplyDelete
    Replies
    1. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
      JM tq dtg sini๐Ÿค—๐Ÿค—

      Delete
  5. Ada iras iras elfira loy skit... lawo!

    ReplyDelete
  6. Salam kak. GV follow G+ akak ya. Aah, Liza mmg sangat cantik. Masa 1st time GV tgk dia berlakon cerita forevermore, dia tak make up pun tapi nampak cantik sangat. :)

    ReplyDelete
  7. Ha a mmg cantik.....subhanallah
    Sure jadi rebutan tu ek

    ReplyDelete