Friday, 21 April 2017

Review : A'famosa Outlet Famous Deamous

Assalammualaikum Dunia ;)

Baru-baru nie di beri kesempatan untuk menjelajah Afamosa Outlet kat Alor Gajah , yaaa namanya Alor Gajah tapi tolong jangan amagine yang tempat tue ade gajah plak ;)

 
Disebabkan ianya adalah dikawasan Alor Gajah , sementara akak plak kat Melaka Tengah , maka marilah kite memulakan perjalanan ke Alor Gajah . Nak dijadikan cerita, perjalanan agak smooth jew , haaa tetapi ade juga driver yang kuang ajau menyelit nyelit , tak geti nak tunggu giliran ... sabau jer kan ... kalo orang Melaka tu dah kena hawau dahhh ...

Pergi sini sesaja sesuka hati nak melihat-lihat kawasan , adeiii , gamai plak rakyat jelata waktu nie... tak kira mana-mana hidup melata-lata rakyatnya ;)


Tempat cool juga , sebab nama pon dah Freeport Outlet kan , mestilah semua nama branded banded yang ade kat sini but with affordable price gitew..

Tak mo tulis bebanyak nanti korang bosan nak bace ... meh kite tengok view okew ;)
 
fefeling akak kat Belanda auwww


 



 
dah dah dah jom balikkkk !!!!!!
 

p/s: Jalan-jalan cuci cuci mate , last last tercuci purse sekali ;) rugi laa kalo tak grab kan , murah dan branded !!!



4 comments:

  1. sebenarnya banyak tempat2 menarik dalam negara kan ^^

    ReplyDelete
  2. aritu member ajak g sini tp ms tu sy kt london heheheh next time laa kite smpi sini yekkk ;-)

    ReplyDelete
  3. Mana cukup cuci mata jek ­čśČ

    ReplyDelete
  4. Yelaahh ada windmill x perlu pergi jauh ke armsterdam noon

    ReplyDelete