Wednesday, 18 January 2017

Cerita tentang JM,SS & Office

­čĺčAssalammualaikum Dunia ;
Memang mood kemalasan tahap merah dah nie , well disebabkab  aku  baru dapat sesuatu yang mengembirakan hati dan anggota badan , maka laju jer aku buat entry khas untuk kesayangan JM & SS ;)




nie saguhati for contest Shanghai Magnet by JM & SS
 
Alangkah bagusnya kalau aku dok berjiran ker or school mate ker or collegue dengan JM  & SS ni, sebak hoi , anak buah den pon pi Korea bagik pengepit kuku jer , nie kan plak aku yang memang tiada kena mengena darah or bau bau bacang jauh sekali ngan depa berdua . Satu perasaan yang sangat sukar untuk digambarkan dengan kata-kata , awatlah awak berdua baik yang amat sangat , dan CB rasa sangat kecil jer , kau dah kenapa CB hoiii , syukur ya Allah diberi kesempatan untuk berkenalan dengan orang-orang yang baik .

 
 
 from JM si Jari Manis


 
                                                                  from SS yang kacak lagi jelita with love ;)

Bile aku dapat parcel dari JM & SS , aku terpegun jap , tak tahu nak  kata apa ... 'I have no words to say' just say Al-hamdulillah !!!


p/s:  tq for reading this ;) 

15 comments:

  1. best kan dpt hadiah dari kwn blogger ^^

    ReplyDelete
  2. wahhh banyak tu...tanda ingatan kwn2

    ReplyDelete
  3. Wahhh comell...tayang2 sikit kt boss tu hehe

    ReplyDelete
  4. depa ni kalu bagi memang banyak benda..jimat belanja pos katanya..hhehehe.



    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dah dapat dh...semoga ukhuwah kita di alam maya berpanjangan ye ­čśś

    ReplyDelete
  6. aida pun pernah dpt gift from diorang.
    love it!

    ReplyDelete