Wednesday, 23 March 2016

Lee Kwang Soo AND Kuala Lumpur


Assalammualaikum Dunia ;)

Wallah ;) seronok nyer aku dengar khabar dari kota Seoul

Cerita nie dah berlalu tapi aku nak juga publish kan di sini sebagai tanda ingatan ( walaupon aku tak pergi pon ) naq habaq kat hang ..

Sempena pelancaran Samsung S 7  , lah kalau tak salah aku ler ( kalau hilang ingatan maaf jer ler ) Lee Kwang Soo telah diterbangkan khas dari Korea semata-mata untuk majlis pelancaran tersebut .. ramai giler orang tunggu dia baq kat hang ;)  kejadian ini berlaku pada 17 March 2016 !!!

aku tengok tv jer ahaks...

Dalam tidak kurang dari 3 jam lah , Samsung S 7 telah terjual sebanyak 3000 unit ... haaa kau mampu buat ;)

itulah penangan duta nya yang popular dengan jolokan King Of Asia kan kan kan... ambik ko banyak aku repeat kan ...

Aku pun fan juga kat mamat nie , since aku ikut Running Man .... watak yang paling kasihan sekali kat dalam tue tentulah Lee Kwang Soo ,sebab selalu kena buli dengan senior dan sebab dia paling muda ... mestilah mengalah kan ... apa-apa pon Lee Kwang Soo memang best giler  ...'0
 
nah untuk tatapan peminat Lee Kwang Soo ( ambik pic nie kat bloq apit haffizy)



                                                             sebagai duta S 7


Ok tue jer nak catit kat sini ;)

P/S: PIC ambik kat google yer  ;)

 

4 comments:

  1. suka kat dia ni...paling lawak pun dia kat running man

    ReplyDelete
  2. hehe...suka tgk running man..mmg kesian tapi best la..nma pun komedi..apa2 pun terbaik..

    ReplyDelete
  3. Penghibur dalam running man tu Nay..

    ReplyDelete
  4. Anak akak minat lah artis korea ni. Akak suka twngok citer..tapi nama artis tak tahu..

    ReplyDelete