Tuesday, 1 March 2016

Hello Kitty Punya Citer


Halloooo semua ;)

Aku kan sebenarnya minat juga kat kucing yang pakai reben nie ahakkss.. ketawa comel tak nampak gigi ....

                                        hiii my name is CAT but call me Hello Kitty

Ok nak dijadikan cerita , walaupon my daughter tak lah addited sangat kat kucing nie, sebab dia lebih suka kepada animasi Frozan, Sofia The First dan juga beberapa watak princess dalam Disney punya cerita ...

       
Frozen Fever ( thanks to google)
 
Namun begitu , sebab Umi dia rasa dak Kucing yang ade reben nie, comel , maka Umi dia telah menjadikan nya sebagai salah satu favourite Umi dia yang mesti ada dalam bilik dia ... ko hadap ler kucing tue ...ada juga beberapa collection Hello Kitty yang Umi dia dapat secara percuma , sebab nak dapatkan nya kena beli Macdonals Happy Meal , haahahaaa jangan tak percaya nie semua Umi dia punya kerja ... sanggup ko beratur panjang semata-mata nak kan Hello Kitty tueee .. sabar jer lah kan ...

 
Dan di sebabkan keobsessan Umi dia , semasa merayau-rayau di alam maya tadi , dengan tak semena-mena Umi dia terserempak dengan collection Hello Kitty yang giler kentang weyy ... comelll (kawai sesangat bak kata orang Jepun ) , color yang juga sangat menarik dan juga ader pelbagai pilihan .. korang kalau nak juga cam gini jangan lupa untuk merewang kat Groupon tau ;) sekarang nie ade SALE kat Groupon dengan tawaran masa yang terhad.... haaaaa cecepat dapatkan kucing yang comel giler ni untuk dijadikan koleksi peribadi atau sebagai hadiah untuk orang yang tersayang ( pasti orang yang dapat hadiah tue bertambah-tambah sayang lagi kat ko ) ...

Untuk tidak menampakkan hanya tulisan  abjad sahaja yang ada dipaparan ini , maka lihatlah sendiri gambar yang telah cikbunga copy paste dari Goupon ...



 
          comeii giler ini punya barang;) tq groupon sebab awak bagi harge yang marbeless
 
 semoga terhibur menikmati gambarnya yer .. dan jangan lupa layari website yang menjadi kegilaaan kaki shopping online pada hari ini kerana selain tawaran yang hebat, terdapat juga pelbagai pilihan dan aneka barangan ...
korang klik klik klik jew ,,, pas tu bayar ,, 2 3 hari sampai lah barang tersebut kat rumah korang ;) mudah kan .. tak payah bersesak-sesak kat jalanraya dan juga mall serta penat-penat nak beratur nak bayar... semua nya ade dihujung jari sahaja .. selamat bershopping semua ;) 

5 comments:

  1. Salam, bunda ada tag anda di blog bunda ... jom tengok...

    ReplyDelete
  2. mmg cantik n sweet je peralatan hello kitty ni..lya byk beli set bekal hello kitty utk ank

    ReplyDelete
  3. Waktu zaman kehebatan online shopping for cute stuff macam ni, I used to love them. Sanggup beli a few things from Japan and Korea and jual di sini. But now, no more. Getting older and interest on Hello Kitty pon getting reduced juga. How time flies, kan.

    http://www.panphila.blogspot.my

    ReplyDelete