Wednesday, 11 March 2015

Terima Kasih untuk semua GIVEAWAY ;)

Salam  ;) 
senyum -senyum lebau dulu dan syukur al-hamdulillah yang teramat sangat denga rezeki dan limpah kurniaNya keatas makhlukNya  ; -

Korang mesti perasan kan lately cikbunga banyak joint segmen -segmen dan juga giveaway . saya suka 3x . Teruja sebenarnya sebab boleh menambah kenalan sesama blogger . Dan mestilah bertambah suka 3x kalau terpilih untuk sesuatu segmen atau giveaway itu .

Antaranya ;)
 Poskad dari Oman by Iqa ;) terima kasih iqa hurinnadhirah



From sally samsaiman sallysamsaiman
 
mini lucky draw by xdrama queen ;) 


                                                           
                            inilah dia pamoga yang cikbunga dapat . thanks a lot to ayunirafilah memang terbaikk ;)
 
oh , ya, cikbunga juga dapat hadiah dari giveaway mind meld (dah lama dah kot ) oleh kerana sponsornyer yang baik hati iaitu drshikinzainal  beliau memang awesome , terima kasih doc ,
 
nanti nak cari skirt / seluar / palazo yang sepadan ;)
cikbunga juga berpeluang merasa wang tunai dari lilylicha
 
terima kasih lah yer ... cikbunga tersangat lah suka ;)
dan juga top up yang bernilai RM 5 dari chenta-shima dan akuvsdiashadhira
 
 
 pernah juga dapat fabric broch dari annie7779 dan cute kecyain mama3farhanah (sorry gambaq tak der tak sempat nak snap)
 dan ada lah juga tersenarai dalam blog list blogger..hheheheheh maluuu weiii tapi suka 3x
 
 

10 comments:

  1. tahniah2...murah rezeki hah...rajin join dpt le ganjarannye kan.....

    ReplyDelete
  2. murah rezeki..! yeay! photocard dah sampai :D

    ReplyDelete
  3. wahhh banyak hadiah . tahniah kak :)

    ReplyDelete
  4. wah tahniah. jenis bertuah ni. banyak dapat :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Cik Bunga...kalau rajin bersegmen mmg murah rezeki sebenarnya. Mesti senyum sokmo masa dapat tu kan Cik Bunga

    ReplyDelete
  6. tahniah cik bunga..... rezeki bertambah tambah.

    ReplyDelete