Wednesday, 4 March 2015

Giveaway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris

Salam dan selamat pagi Rabu ;)

Semoga hari ini adalah lebih baik dari semalam .  okew tak mo citer banyak , korang nak set safi Balqis awahite atarilogy secara percuma ? meh klik sini   ayueidris

p/s: akak tak der FB ngan Instagram harap maklum yer penganjur  ...




mungkin ini akan menjadi milik anda !!!!

13 comments:

  1. Akk..terima kasih sebab join GA saya ni awal2 lagi..hehe..tapi saya ada highlight dalam entry, kalau xda fb / ig kena mention dalam entry akk ni supaya senang saya nak crik pemenang nnti :)

    Kalau mention dalam entry saya, saya takut terlepas pandang..

    Nanti nk dekat tarikh tamat saya bw ke sini tgk perkembangan GA ni ye?

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  2. Good Luck (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/giveaway-safi-balqis-white-trilogy-by.html

    ReplyDelete
  3. knock..knock..
    khaty BW dari segmen yang sama..
    Good luck N All the best

    ReplyDelete
  4. Salam awak,

    Terima kasih sangat-sangat sebab sudi join GA saya..
    Saya da update senarai peserta..jemput singgah tau :)

    Senarai Peserta Giveaway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris

    Love,
    Ayue Idris

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. goodluck!
    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/giveaway-safi-balqis-white-trilogy-by.html

    ReplyDelete