Saturday, 4 October 2014

Shopping Kat Nile.com.my !

Salam pagi Sabtu ...
today working ... sooo, tomorrow is Raya !! 

 jom layan gambar...since aku pon tak tahu nak tulis aper ari nie... (tension punyer pasal )
disebabkan semua pic aku letak dalam excel file , so ,jadilah gambar nyer cam gini , ini adalah antara barang yang aku borong dari pusat nile.com.my, memang jadi giler kejap , sebab semua barang murah giler , tp aku jadi giler kejap jew tau , sekarang dah jadi normal dah ..hahahaha

kalo nak tangkap satu -satu picture nyer alamatnyer entry bergambar lah jadinyer ... so kiter buat jew cam gini.... walaupon banyak , gambar nyer jadi 3 sahaja ...
 
ok , selamat menyambut hari raya korban dan semoga ibadah korban kita diterima olehNya ;_)
 
^^ minggu nie resepi semua berkisarkan daging lembu yang fresh ^^
mesti macam-macam resepi daging yang akan kita buat kan ;)
 
****
 

6 comments:

  1. Memang hari raya korban, kalau takde daging tak soh kan.. Heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tue cik 'Gee Lion'
      selamat hari raya utk awak ;)

      Delete
  2. Salam singgah petang di sini...Salam Aidiladha juga...selamat bershopping2...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya 'korban' juga utk awak ;)

      Delete
  3. Leh try shopping ngan nile lak pasni, klu ramai yg b'korban leh dpt b'kilo2....^_^

    ReplyDelete