Friday, 11 April 2014

Giveaway by Sha Malek

Giveaway by Sha Malek
Assalamualaikum :)
Hari ni sha nak buat satu giveaway, sangat-sangat mudah..
Giveaway bulan April..
Sempena birthday sha 14.04.19**

SYARATNYA :
- Warganegara 1 Malaysia
- Perempuan sahaja
- Simple post tentang giveaway ni then link ke blog sha
-Tajuk ikut sukahati korang..hehe
- Nak lagi menarik, post pic korang pakai dress :)
- 1 hadiah limit untuk 1 orang sahaja

Ciri Pemenang
1. Post yang paling banyak komen *SILA FAHAMKAN*.
Post entry yang korang dah buat tadi tu, mintak ramai-ramai komen sampailah korang menang ;) bukan komen kat blog sha ni ye..hehe
2. Post link entry korang tu kat komen entry sha ni..
3. Dua post entry yang dapat komen terbanyak sahaja dikira sebagai pemenang.

Tarikh tutup giveaway
1. 14 April 2014 sebelum 11:00pm (AHAD)
2. Pemenang akan diumumkan dalam tempoh 15-17 April 2014.
3. Hadiah akan dipost ke alamat pemenang pada 18 April 2014.

Hadiah yang akan pemenang dapat


Dress ni ngam2 je dengan sha, tinggi sha 159..saiz M fit ke L.
Sebelum terlupa, kalau tak suka warna oren, warna lain pun ada. Warna boleh pilih sini, selagi ada stok :)

POST LINK KORANG KAT RUANGAN KOMEN YE. TQ.
 
p/s: kengkawan yang budiman tolonglah comment and say good luck to me ;)
comment anda semua amat-amat diperlukan dan sangat dihargai ;)
a million thanks for reading and comment ;)

6 comments: