Tuesday, 4 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
Dengan ini shida merasmikan Giveaway 5K Dunia sebenar Shida yang bermula pada 4 Feb 2014 dan akan tamat pada 18 Feb 2014. Diharap kawan-kawan serta blogger sekalian dapat memeriahkan lagi giveaway shida kali ini serta mengikuti kesemua syarat wajib yang diberi seperti LIKE dan FOLLOW BLOG penaja (akan disemak 1/1). Terima kasih tak terhingga kepada penaja yang sudi menaja untuk giveaway shida kali ini. Jadi dengan rasminya Giveaway 5K Dunia sebenar Shida bermula terima kasih semua :) Ohya!! Penaja juga boleh join untuk memeriahkan lagi :)

Syarat-syarat wajib :
  1. Buat entri bertajuk Giveaway 5K Dunia sebenar Shida
  2. Copy and paste code yang telah disediakan dibawah
  3. FOLLOW BLOG dan LIKE kesemua PENAJA *wajib!
  4. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini
  5. Blogger yang join adalah mesti beralamat dalam MALAYSIA sahaja



Kategori Blogger (PENAJA) :

1. Blogger Shida Radzuan
2. Blogger Emas Putih
3. Blogger Zulhairy
4. Blogger Yumida
5. Blogger Nabila Medan
6. Blogger/writter Rafina Mimi Abdullah
7. Blogger Jaa kechik


Kategori Onlineshop (PENAJA) :

1. AHR Boutique
2. WA beauty E'Shoppe
3. Syiela d'beauty
4. Zinnia Z A Zinnia
5. Puteri Jelita Shoppe
6. Annia's Health & Beauty Shoppe
7. Dedeqdewishes Boutique
8. Nurul Yui Collection
9. Nini Bizshop
10. Reddelima.com



Pembahagian Hadiah | Senarai Peserta | Senarai Hadiah
Thanks dan Good Luck semua :)


p/s: jom meriahkan giveaway dan mencari kengkawan ;)

17 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih cik nuyui a.k.a miss YUI ;)

      Delete
  2. hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

    jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik lyqa Gani yang awesome ;) will follow back

      Delete
  3. dari GA yang sama, datang singgah ke blog awesome ini, done follow, jemput singgah ke blog saya pula. :-)


    http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Haneeza Mohamad ;) awak pon awesome juga !
      will follow back

      Delete
  4. Good luck
    singgah sini

    http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  5. Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan berkunjung Nad ;) terima kasih sudi datang ..

      Delete
  6. thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
    senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
    good Luck :)



    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html

    ReplyDelete
  8. Good luck.. datang dari GA yg sama.. :)

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  9. HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula ye :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

    Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

    http://www.erazfadli.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete