Followers

Thursday, 8 October 2020

Status Terkini Covid-19 Di Malaysia

 Assalammualaikum Dunia.

Mungkin ramai dah tahu, but I still nak drop here for future maybe...

For a week we just got the increase cases 

covid-19 😭😭😱

               
                             27 September 2020 










6 October 2020....the highest case at Malaysia since Covid-19 

Staysafe guys and break up the covid 19 💪💪

If you go travel or anywhere which is the place was got Covid-19 case, please do this 👆

🤲🤲

Staysafe 


Latest update 7 October 2020



#kitajagakita 


16 comments:

  1. Kata banyak di penjara tapi masih risau juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengar citer macam tue.. Sama samalah kita berdoa🤲🤲

      Delete
  2. sentiasa jaga diri dan amalkan SOP..

    semoga kita selamat dari Covid-19 ini

    ReplyDelete
  3. Oh, tinggi juga grafik pertambahannya .., sangat mirip dengan yang terjadi di Indonesia.

    Bagaimana ini seandainya (seandainya loh, ya) epidemi ini berlangsung sampai limabtqhun ke depan.
    Sangat menyedihkan jika begini terus 😰

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau nak kata😱
      Take care and staysafe 💪💪

      Delete
  4. Hari ni sedih sampai 6 kematian.

    ReplyDelete
  5. Prihatin ya dengan keadaan pandemi sekarang ini.
    Di Indonesia juga meningkat..
    Sampai kapn pandemi ini bisa berakhir..
    Makasih banyak share doanya Cik Bunga, sudah saya save .
    Stay safe and well there.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama lah kita jaga and staysafe 🌹🌹💪💪

      Delete
  6. Dekat subang airport ni pun tengah risau juga sebab ada jemaah solat jumaat yang positif covid. Take care sis

    Farhana Jafri

    ReplyDelete
  7. semakin hari semakin bertambah... harap sblm berakhir 2020 akan temui vaksin yg sesuai

    ReplyDelete
    Replies
    1. pd ms sama kita perlukan kerjasama drpd semua pihak...

      Delete
    2. Betul tue... Sama sama kita #staysafe

      Melaka ade 16 kes semalam 19/10/2020

      Delete