Followers

Monday, 28 January 2019

Berteman Bayu Laut Di Lanjut Beach & Golf Resort Pahang

Assalammualaikum Dunia.
P/:nie citer tahun lepas ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Hallo hallo hallo ... apa buat tue... haaaa beli belah lagi ker ...sian Abang Posmen Sabtu Ahad pun hantar barang korang ... ye laaa shopping online jew memanjang .... terima kasih Abang Posmen ...

Lanjut Beach &Golf Resort

Hujung tahun lepas der

Kitew pon same jer ,,, hari hari abang posmen datang hantar barang ... okew ,,, nak citer cikbunga last week pi balik kampong.. on the way we all singgah laa melayan bebudak nie haa asyik nak berendam jer keje nyer ... jom lah merendam di Lanjut Beach  & Golf Resort ...nie dah tak jauh dari Bandar Rompin , Pahang... yaaa yang terkenal ngan udang galah nyer tue...

Loby Resort 

Port wajib dituju๐ŸŠ‍♂️๐ŸŠ‍♀️

Antara view

Tengok budak nie 

Okew lets go to the point..banyak jugak cikbunga survey dalam talian untuk book bilik ... haaa kali nie cikbunga guna booking.com untuk menempah bilik ... tetapi sebelum tue , cikbunga sekodeng laaa juga kat beberapa tempat yang popular untuk menempah bilik .. nampaknyer last week ramai orang dah booking awal awal yer ... almaklumlah cuti sambung ngan krismas kan ...

macam mana nak booking bilik dengan booking.com ... nanti nanti bila ade free cikbunga sharekan yer .. tue pon last bilik katenya ... sib baik laaa... okew laaa jom bedebush dulu ...

Syok dapat masuk pool

3 orang budak sedang mandi manda

Dak akak

Korang tengok jew picture yang sempat dicapture cikbunga ...haaaa.haaa best tau bila malam-malam pi kat pantai and then angin bertiup ... rasa nak tidoq jew kat situ... tapi tak boleh berenang yer ... kawasan larangan .... jalan-jalan kat pantai sambil mengutip kulit siput boleh laaa ...

Beraksi


Kat koridor bilik

View dari bilik..view laut๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

So far ok lah stayed kat sini...nanti kita story mory lagi ...haa lately tak berapa nak gajin nak update....nie citer bulan Disember tau tahun lepas.

P/s:entry pertama tahun 2019.

6 comments: