Followers

Friday, 18 August 2017

Icha turn 8 years on 12 August

Assalammualaikum Dunia ;)

Al-hamdulillah , dah 8 tahun budak nie , kojap benau mase berlalu ...

This August memang banyak event and date penting nak kena ingat, dak Rayyan jugak hujung bulan nie ;) Encik Papa juga bulan August ;;)


So , kita celebrate simple jew , coz encik papa sibuk ngan kerja , kita makan kat pizza jew , malam wat potong kek untuk kasi gembirakan budak-budak nie , depa teruja dan mesti ingat biler birthday , mesti ade kek nak dipotong ;) makan sama-sama ..

 dah 
p/s: selamat hari lahir icha , semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik olehNya๐Ÿ˜๐Ÿ˜

8 comments:

  1. tq sis Nurzakiah Hanum yang gojess lagi menawan;)

    ReplyDelete
  2. Waa...meriahnya bulan ogos ni, ramai family member sis yg bday bulan ni. akak pun celebrate bulan ni. :D

    ReplyDelete
  3. Happy birthday icha comel semoga jadi anak solehah kebanggaan ibu ayah

    ReplyDelete
  4. Happy belated bithday icha... kejap je dah 8 thn yaaa

    ReplyDelete