Tuesday, 16 May 2017

Hobby ke nie !!!

Assalammualaikum Dunia ;)

Meh nak citer, dak Rayyan dan Robot nya ... ! sila lah tengok untuk hilangkan stress japp ;)





senebaqnya banyak lagi dia punya collection , adeii pening tau , Rayyan plak suka baling barang ...kesian otobot tue , adenya patah riuk dikerjakan oleh Rayyan .
 


p/s: akak lagi stress time nak bayau tau huhuhuuuuuu

        tengah kira-kira nak beli display almari , nak sumbat semua dalam tue .

17 comments:

  1. Teringat anak yg sulung dulu pun suka robot Nay...Time tu Power Rangerlah, Ultramanlah siap dgn robot musuh dia pun ada...
    Masa kecik ginilah dia nak main pun ....layan jerlah Nay.

    ReplyDelete
  2. Teringat anak yg sulung dulu pun suka robot Nay...Time tu Power Rangerlah, Ultramanlah siap dgn robot musuh dia pun ada...
    Masa kecik ginilah dia nak main pun ....layan jerlah Nay.

    ReplyDelete
  3. Lama-lama nanti boleh bukak kedai ni cik Bunga... hehehehe.. kan main banyak lagi koleksi robotnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue salah satu in future ... insyaAllah ;)

      Delete
  4. x opismet sy... dah lbh 40 thn still kumpul.. esp transformers punya robot

    ReplyDelete
  5. jgn laa baling2 rayyan... syg tu... bkn murah ;-)

    ReplyDelete
  6. Rayyan..auntie nk pinjam obot atu leh tak

    ReplyDelete
  7. Byk nya otobot dayyan mesti rasaksa takut nk masuk umah ehehe

    ReplyDelete
  8. Kalau toys macam nie memang best letak dalam almari display.. Cantik je.. hehehe

    ReplyDelete