Thursday, 15 September 2016

THURSDAY BLUES

Assalammualaikum Dunia ;)

Ambik ko , terus dah jadi Khamis bluess , korang semua pi mana cuti sekolah nie ?

cikbunga dok memerap jew kat umah ... tak pi mana pon .... Melaka jew pusing pusing tang tue jew ...

Cuti -cuti nie mesti ramai yang pi bercuti sakan kan , kena plak yang cuti sambung like Raya Haji dan Malaysia day ... mesti ramai yang apply cuti sambung 3 hari ..... wahhhh jadinya jumlah sama dengan cuti sekolah ...kan  senang nak pi jalan-jalan ngan keluarga ...

Well , cam kami yang bekerja ni , kerja laaa selagi terdaya berbakti untuk negara haahahaaaa ... ayat skema memang nak kena lempang ....
 
              
                             picture tiada kaitan dengan cerita yang ditulis harap maklum
 

So kengkawan semua , berhati-hati yer semasa memandu ;) , semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju dan selamat sampai kepada keluarga yang tersayang .


p/s: seram tengok berita asyik accident jew ...al-fatihah untuk mereka .

6 comments:

  1. Nape terperuk je Cik Bunga..Melaka byk tempat best kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. malas katenya nak keluar ngan jemm jer kat Melaka niee siang malam sama jew

      Delete
  2. Cantiknya pemandangan tu CB....
    Ohhh....cuti ni hakak pi Bukit Merah, bermandi manda katanya..... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. best nyer pi bukit merah .... dulu sampai kat depan pintu jew ... tak masuk pon ...dah ler jalan nyer cam naik gunung jer

      Delete