Friday, 13 November 2015

Showtimes for Boruto: Naruto The Movie

Assalammualaikum ;)

Hari Jumaat lagi yer , kejap jer dah habis seminggu ... nie hitung hari sekolah dah nak tutup ...minggu depann... minggu nie sekolah satu hari jew , hari nie jew yang lain semua nyer cutiii ... wahh gitew semangat , anak ker atau maknyer yang suka ;)

okew, sempena , cikbunga tak tahu nak conteng ape kat sini  , nak habaq , laa nie ade movie baru yeeeeaaa, korang yang suka animate tue , cecepat serbu pawagam berhampiran sebab , Naruto yang baru ( nie cerita anak Naruto plak) dah adew ditayangkan kat pawagam berhampiran anda ... cikbunga nak pi tengok esok huhuhuhuh... jap jap nak google picture jap tunggu sat yer




Showtimes for Boruto: Naruto The Movie
  1. All times
Morning
Afternoon
Evening
Night
11:40am
1:40pm
3:40
5:40pm
7:40
9:40pm
11:40
No showings
1:40pm
3:50
6:00pm
10:20pm
 
(nie antara schedule die ;) korang boleh jew cek kat google )
 
 
okew, jangan lupa menonton citer nie kat pawagam sekarang ;)
 

5 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete