Wednesday, 21 October 2015

My WishList Life - CAR


Salam dan apa khabar semua ;)

tahu dah tak berapa nak sihat sebab dengan kualiti udara yang semakin membimbangkan ;(
well, meski pun begitu life must go on , yang kerja mesti kerja dan untuk anak-anak kecil yang sekolah termasuk juga warga tua lebih baik duduk berehat dirumah dari keluar bersiar-siar or do something you like , so  semua tue on hold dulu , outdoor punyer aktiviti jangan buat dalam keadaan semasa sekarang ... kat Melaka kurang sikit hari nie, that's why para guru-guru sudah mula start mengajar ...di harap keadaan ini akan berterusan . InsyaAllah.

apa laa akak merepek nie , tak kena ngan tajuk .... well akak nak minta ler pendapat korang yang bijaksana dan budiman , akak nie dah lama nak pakai kereta sendiri , but a little bit problem , so asyik postpone memanjang dan juga ada beberapa halangan ...

dulu-dulu akak berangan nak ambik KENARI , lepas tue bila on hold lama sangat akak berangan nak ambik MYVI ,,, but MYVI boleh tahan juga mahalnya ;(

lepas tue, bila ALZA dah mula memasuki pasaran , rase cam terbekenan lah pulak sebab boleh sumbat macam-macam things kat dalam tu ... huhuhuhu   .. poning kepala makcik nak fikiaq...

ape-ape pon semua bergantung kat my BANK ... ada berapa banyak RM huhuhuhuuhhu  ,

SAGA juga boleh tahan besh  kan ?






ok lah , sementara tue akak nak google dulu mana yang besh






pic semua credit kat encik google for reference only ;)

p/s: kalau ikut hati nak jew pakai kereta VIOS or HONDA  huhuhuhuhu tue , over budget lah pulak  plus ngan minyak lagiii .... semua tue kena masuk dalam listing jugakkk

3 comments: