Followers

Wednesday, 28 April 2021

Kisah khairul Aming Jual Sambal Nyet Yang Meletop

Assalammualaikum Dunia.

Cikbunga pon teruja, sebab selalu tengok video masakan Khairul Aming😜😜

Haaa nampak tue πŸ‘†πŸ‘†

Walaupun resepi  beliau besher besher sajer, tapi engkau akan terleka dengan video nyer.. Cikbunga selalu tengok kat ig jewπŸ˜†πŸ˜†

Fuhhh, memang power ler dia tue,,, 3 bulan jew jualan dah mencecah 1 juta ringgit Malaysia tauπŸ‘πŸ‘

Syabas dan tahniah diucapkan kepada empunya nama Khairul Aming πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘πŸ‘

Okew guy's, korang yang ada bakat tue bolehlah cuba buat macam Khairul Aming 😁😁

Sekian berita yang disampaikan πŸ˜†πŸ˜†

Picture credit google




10 comments:

  1. Kadang tertarik apabila tengok cara memasak. Eh saya maksudkan rancangan masakan orang lain. Belum pernah tengok Khairul Aming masak.

    ReplyDelete
  2. follow dia since mula mula dulu lagi, mmg seronok tengok cara dia masak semua. rezeki dia kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki memang tak salah alamatπŸ‘†πŸ‘†

      Delete
  3. dia punya resepi semua sedap2

    ReplyDelete
  4. ramai kata sedap
    nak beli asyik sold out jer
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hot selling.... Sampai ade yg buat duplicate tipuπŸ‘†πŸ‘†

      Delete