Followers

Tuesday, 12 February 2019

REVIEW : NUTOX Basic 123 Set 1's

Assalammualaikum Dunia.

Hello dear ...apa khabau...
Cam mane ngan hari nie...koje ke kome ..teman pon koje juge....
Well...hari nie cikbunga nak wat review ...

Set NUTOX Basic 123 1's

Cikbunga try this item

Sebab muka cikbunga nie kering dan ditambah pulak pigmentasi yang bermaharajalela tak hengat dia duduk kat mane (muka cikbunga tue) sesuka hati dia jew dok situ kan ...


Tertarik tak ?

Cikbunga try and error jew dik non...selain carik price yang reasonable...dan kena lah carik produk yang ade quality gitew...
Cikbunga carik kat LAZADA jer...klik sini NUTOX
Tengok produk ysng ade set dan nak carik hage bawah 100 hinggit...haaaaa boleh ke!!!

Carik punya carik..cikbunga terjumpalah produk NUTOX...apa kebenda produk nie kan ...yang penting cikbunga nak melembapkan kulit yang kering dan kalau boleh nak hilangkan jeragat or pigmentasi kat muka 😀😀



Lepas dah add cart dan checkout..barulah terhegeh-hegeh cikbunga google kebaikan produk NUTOX ni...eheheh....duta dia Fazura lah...

Maka bermulalah rutin harian cikbunga menggunakan produk NUTOX dengan penuh harapan...nak cecantik cam Fazura juge😂😂

Dalam seminggu cikbunga menggunakan produk NUTOX dengan disiplin ...hahaaa cikbunga nie kurang kerajinan nak buat benda-benda cam gini kan...yupppp...ade perubahan okew...suka ko ...ko tak suke ke kalau kulit wajah dah nak flawless...haaa mestilah suka kaaan...

Nutox Night Repair

Perfect for all skin types

Cikbunga pakai set NUTOX Basic 123 1's..
Produk NUTOX  nie adalah produk Malaysia yer..dibawah syarikat Tohtonku Malaysia...antara produk yang dikeluarkan dari syarikat yang sama adalah SENSE , UBERMEN, NANOWHITE, FOLLOW ME & NUTOX.

Close up

Night Repair in the house

Macam mana nak beli ? Terdapat hampir semua pasaraya kat Malaysia dan boleh juga dibeli di Watson, Guardians dan juga secara online LAZADA..Shoppee dan website TOHTONKU..klik je sini

P/s:untuk pengetahuan korang ..produk  NUTOX  ni menggunakan Bird's Nest (sarang burung)

2 comments: