Followers

Monday, 8 August 2022

Jumpa Robot Kat Freeport A'famosa Alor Gajah

Assalammualaikum Dunia.

Jalan jalan hujung minggu sambil melayan poket untuk shopping,,... πŸ›’πŸ›’πŸ›️πŸ›️

Kreatif kan.. RoborπŸ€–

Mulut dia penuh coklat Auntie Anne 

Haaa. Baru lar. Nampak robot dari hasil barang yang terpakai

Rayyan memang suka robotπŸ€–

Selalu nyer tak plan pun nak pi.. Bila kata nak pi jew... Haaa terus siap dan jalan... Dari rumah cikbunga perjalanan lebih kurang 40 minit... Erk lebih kurang lah kalau jalan smooth dan tak jammed 😎

Dua ketul budak kat Melaka Afamosa Freeport 

Eh ehhh jangan ko nak turun kat situπŸ‘†

Santai jew kat Afamosa Outlet Melaka 

Windows shopping πŸ›️πŸ›️

Buat ape pi sana πŸ€“ cam biasa lar Window shopping dan juga eye shopping.. πŸ›️πŸ›️
Selalu mesti ada benda yang akan mengekor balikπŸ›️πŸ›️

Masa. Cikbunga pi masa tue, eh eh ada robot lar...mestilah begambao kan πŸ€–πŸ˜Ž

Nahh..cam biasa Picture biasa kat siniπŸ‘†

Sempat Rayyan picit phone πŸ™„

Antara view

Haq nie lawaπŸ“±

Salam pada awan

Pekena tealive

Jom tengok suasana kat Afamosa Outlet Melaka πŸ›️πŸ›️

Till then πŸ›️πŸ›️

4 comments:

  1. tak puas jalan jalan melaka hari tu..nanti nak pergi lagi

    ReplyDelete
  2. Tengok Rayyan dah berisi. Rambut pun dah lain. Hehe.
    Beli apalah itu ya?

    ReplyDelete