Followers

Friday, 12 July 2019

Dinner at Papa Rich Free Port Afamosa Outlet

Assalammualaikum Dunia.

Mekasih kepada Encik hubby kerana sudi belanja cikbunga ngan anak- anak bunga makan๐ŸŒน๐ŸŒน

Sekitar Kawasan Papa Rich 

Posing dulu lah



Rayyan @Papa Rich

Selalu pon belanja ... Sebab nie firts time makan kat Papa Rich... Selalu lalu jew... Tak pernah masuk pon..

Antara menu


Laksa penang dan kuteaw soup



Budak tak sabo nak makan

So cikbunga tak nak buat review sebab tekak memasing nie lain macam kan... Sapa yang makan dia rasa lah sendiri cammana kan...

Banana split ๐ŸŒ๐ŸŒ

So far bagi cikbunga... Beshe- beshe jew... Tapi ๐ŸŒbanana split memang cam gini haaa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Tak boleh makan selalu sebab manis kan...
Antara picture yang hado dalam simpanan๐ŸŒน๐ŸŒน

Kan dah kata pi Free port Afamosa Outlet nie macam pi Klebang ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† jew.


Pekena ice-cream sat

Masih dalam bulan Syawal bai... Hujung dah nie๐ŸŒน๐ŸŒน

3 comments:

  1. menepati konsep jalan2 cari mkn ya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaaa.... Cuba try makanan plak๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

      Delete
  2. menunya nampak menarik.. Sha tak pernah lagi cuba makan di sini..

    ReplyDelete