Followers

Wednesday, 30 January 2019

Cerita Lanjut Beach & Golf Resort - Breakfast

Assalammualaikum Dunia .

Yuppp ... nie musim citer pasai Lanjut jer ... untuk dibaca kemudian hari nanti ;)

So far untuk breakfast tak banyak menu yang menjadi pilihan hati beta ...  tapi redha jew laaa... dah bayar kan ... lagipun FREE ....

a cup of coffee

Haaa include ngan bilik ... akan tetapi korang yang inginkan kan kelainan , boleh jew merayau sekitar kawasan Resort dan nikmatiLah selera kampong ...haaa tak gitew ... ade jer gerai yang menjanjikan sarapan pagi sepanjang jalan tue ...tue laaa menu kali ini tak memenuhi selera tekak cikbunga nie haaa... kalau korang jenis yang tak kisah ... ok jew kot menu dia... CB kan dah biasa makanan pedas pedas dangan sambal sambal gitew ..


Ape le dia makan 

Antara yang ade kat atas meja CB

Lagi sorang masih tidoq lagi

apa-apa pun korang tengok picture yer ... lain orang lain selera nyer ;) cikbunga ingat ade laaa nasi lemak ker , nasi dagang ker , nasi kerabu ker ... sebab almostly orang kat Pahang nie kebanyakan adalah dari orang-orang dari Pantai Timur yang berhijrah or menetap kat Pahang..

Bebudak nie makan ala kadar jer pas tue tak sabau nak bedebush dalam pool ... ok lah tue jer nak share ;)


Bedebush balik

Bersiap nak pi mandi pool balik

Tunggu princess bersiap ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚



Ok dah pi mandi air paip plak

Well yang lain-lain tue hamba rasa semua nyer ok jer.. kalau boleh kepada empunya Lanjut Beach & Golf Resort sila improve menu makanan anda diwaktu pagi yer ... sebab kami semua nie bila pagi je semua lapau bebenau ;) ...kalau boleh perbanyakkan kanlah menu dan juga tambah ler makanan popular Pahang di waktu pagi ;)

@Lanjut Beach & Golf Resort 



Guess What๐Ÿž๐Ÿž

Itu aje ler story nyer
..nanti sambung sikit lagi erk๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ



4 comments: