Followers

Friday, 9 November 2018

Berkurung Dalam Rumah Sempena Cuti Deepavali

Assalammualaikum Dunia .

Tajuk kooo .... yer , sebab Mr Hubby out station , maka dok umah jer laaa tak kemana.. ngan cuti sekolah lama juga laaa. dari Sabtu sampai Rabu ... haaa 5 hari kot ...

Picture selingan
well , sebab hujan jer sepanjang cuti nie, tak der laa nak pi man-mana kan, dok umah jer laa...
Suke cuti school 

korang tengok jer laa picture yang cikbunga snap , semasa dok umah ari tue... haaaa

Aktiviti pertama

Depa nie , lepas habiss exam , memang tak pegang buku gamaknyer , ...
tengok tv ngan main game  ;) bebudak nie kan tak macam budak dulu-dulu , main lumpur , berendam dalam sawah , main permaianan tradisional , ... tapi salah kita jugak sebab tak kenalkan kat depa .. kannn ..

Akriviti kedua


Nie biasa nie..

Meh pekena secawan coffee

Mandi ujan๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐ŸŒจ๐ŸŒจ

Tapi ade juga aktiviti memancing , oke laaa kan , dari asyik terperap kat umah jer kan ...

Ikan haruan dan ikan betuk@puyu

Tue jew laaa aktiviti cuti sempena Deepavali.
Ok bye bye..


4 comments:

  1. elok dok kt rumah cik tim. cuaca pun x menentu skrg. kejap panas kejap hujan...sy pn dah hmpr nk demam ni

    ReplyDelete
  2. Kadang kadang duk rumah pun best gak. Kita dapat relax.....
    Macam macam jugak aktiviti diaorang tu, yg penting happy CB

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa ni suka lepak kat umah ...sejak dah ade mini home theatre ')

      Delete