Followers

Friday, 2 November 2018

11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR kini bermula!

Assalammualaikum Dunia .

Yeaaa dah November dah !!!!! suka tak ? suka !! suka !!! suka !!


korang joint ler contest nie ramai-ramai


Korang bulan November memang bulan yang dinantikan ... yaaa sebab jualan gila nak mampus murah gila akan berlangsung untuk jualan online ..haaa ingat 11 November 2018  dan ingatlah LAZADA...11.11 SHOPPING FESTIVAL  LAZADA ...

 
Haaa nampak tak banner nie ;)

Pastikan korang ingat yer ... bukan nyer senang nak shopping ngan harga serendah RM1 .. yeee RM 1 jer ... dan diskaun up sehingga  90 %... matilah mak kalau terlepas ... haaaa ... pegang telefon tue ketat-ketat dan mula shopping barangan yang korang idamkan selama ini ;)
cantik kan sofa nie ;)
 
Inilah benda yang akak idam-idamkan untuk menghiasi ruang tamu akak  ;)
korang boleh jer click kat sini like-bug-rooseveltLAZADA 
 
 
 
Sambil-sambil kita mencantikkan rumah kan , korang bolehlah jaga kesihatan sekali dengan membeli exersice yang agak praktikal bagi akak ... korang letak jew kat penjuru rumah atau kat mana-mana ade ruang kosong .... haaa sambil bersenam sambil tengok tv gitew ;)
 
 
amacam ade berani nak kejar saya ;)  klik sini kalau korang pon nak juga exercise-bicycle-redLAZADA
 
 
 
FITCHAMP: Easy Foldable Meco Picnic Table with 4 Seats
 
 
Korang untuk outdoor meja dan kerusi memang sesuai , lagi pulak FITCHAMP nie boleh disimpan dan diletakkan dalam store ;) so , memang kena grab satu nampaknyer ... apalagi jangan lepaskan peluang unutk membeli belah diatas talian semasa 11.11 nanti okew. Kalau korang nak juga sama cam cikbunga clik sini fitchampLAZADA
 
 Macam mana , mengancam tak pilihan akak ;) korang kalau teringin dan mahu shopping barangan kelengkapan rumah ke, barangan peribadi ke , barangan baby ke , barangan dapur ke dan banyak lagi lah ..  korang JANGAN LEPASKAN PELUANG 11.11 nie , dan terjah kat sini LAZADA pasti korang senyum jer sampai ke telinga ;)
 
ok bye bye ... jangan lupa tau 11.11LAZADA

6 comments: