Followers

Wednesday 15 May 2024

Suria KLCC dan Hari Jumaat Di Sentral Suites KL

Assalammualaikum Dunia.

(Setelah sebulan last entry... Ni entry balik... Kemalasan hakiki... Kesibukan hakikat nyer)
 
Yer, pejam celik pejam celik dah Jumaat dah.. Jumaat yang Baraqah... MasyaAllah... Pagi biasa bapak bunga ada keje... Anak bunga apa lagi merendamkan diri... Mak bunga pulak menyediakan makanan... Hehehe...

Cam ni kat kalau dok umah atas awan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Sejuk ler tue.. Ujan kan

Kat lobby nie

OK take 5 dulu

So aktiviti disiang hari adalah melayan citer kat Netflix... Sambil tue, kita order grab food untuk makan tengah hari....

Suria Klcc 

Jauh tau taurist nie datang๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Jamu mata jap

Sapa terlebih duit tue bolehlah shopping 

Kedai mainan lar

Nama kedai nie Arena Gamers 

Alhamdulillah... Hari Jumaat pun hujan kat Sentral Suites dan menang cuaca masa ni memang sesuai untuk memalasksn diri... Hehee... Sambil sambil dok kemas bekalan makanan yang patut di habiskan.. Iyelah esok dah nak balik dahh... Cepat nyer masa berlalu... Time nie lar pulak office suh support keje... Baik lah... Mujur capaian Internet adalah sangat bekerjasama๐Ÿ˜˜


View dari atas.. Tempat kami menumpang berteduh selama seminggu 

KL Sentral Suites 

Kuala Lumpur Malaysia 

Dalam kui 5 petang pi kl Sentral nk naik LRT dan pergi Suria Klcc... Dekat ngan twin  towers... Cuci cuci mata jew... Oh yer dak akak berkenan plak ngan Pandora... Beli satu bracelet tuk dia๐Ÿ˜˜

Mari lar tengok gambar hari kejadian ✌️
Sebelum balik, makan dulu, sampai rumah packing barang dan buat 5s.. 

Till then ๐ŸŒน



4 comments:

  1. sukalah dak akak dapat pandora yaaa blink blink!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak taulah apa yg menarik sangat... Hage dah boleh beli mas tau๐Ÿ™„

      Delete
    2. ya... dah mcm harga emas...

      Delete