Followers

Tuesday, 15 March 2022

Apa Ada Kat Dream Scape Golden Hills

Assalammualaikum Dunia.

Okew, lepas dah puas petik memetik stobery, cikbunga pi Golden Hills, nie kawasan baru tau...

Tue no phone kalau berminat nak stayed ๐Ÿ‘†


Kawasan baru. Memang lar cantik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ni juga tapak pasar malam pada hari Jumaat dan Sabtu serta cuti sekolah๐Ÿ˜

Cikbunga sebenarnya pi carik mineral water, sambil sambil tue tengok kawasan sekali๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Layan gambau✌️

View sekitar

Deretan kedai pun banyak kat sini, so don't worry yer... Kalau nak beli bahan masakan or jajan, ada jew✌️✌️

Dream Scape Apartment nie, terletak di Brinchang, oh ya.. Kat sini pun korang boleh check in bilik✌️harga boleh tengok kat agoda.com, booking.com, trip.com, findhotel.com

Sebahagian gambau

Deretan kedai kat bahagian bawah

Harga adalah mengikut keperluan semasa yer๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Jom explore kawasan sekitar dengan gambau yang cikbunga taken๐ŸŒน๐ŸŒน

Till then. 

4 comments: