Followers

Monday, 6 April 2020

Jambatan Pulau Pinang Ke 2

Assalammualaikum Dunia.

Haaaa hari ke 20 'lack down'

Jalan jalan dah sampai Penang, korang patut melintasi Penang Bridge yang kedua๐ŸŒ‰

Cantik nyer langit diatas Penang Bridge 

Akhirnya sampai jugak๐Ÿ‘†

Wow... I'm here๐Ÿ˜˜

Blue sky๐ŸŒ‰

Dulu dulu first time pi Penang naik bas jew wakk... Pas tue  naik feri๐Ÿ›ณ️
Ingat nak juga bawa budak budak. Nie naik feri kan... Tapi tak sempat lak pulak.... Next time okew... InsyaAllah.

Pas tue pi Penang naik kereta....aduiii jenuh laaa dok dalam keta lamaaa bag hang... Tapi okew jew... Boleh behenti rehat kat rnr... Naik kereta korang boleh terus naik Penang Bridge ๐ŸŒ‰


View langit pon cantik๐Ÿ˜

So nice kan ๐Ÿ‘†

Penang Bridge Ke 2


Itu lar pengalaman pi Penang ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†... Dulu dulu tak der media sosial kan๐Ÿ˜…..
Laaa semua ader.... Sebab tue cikbunga simpan sini untuk kenangan ๐Ÿ˜†



Sign board ๐Ÿ‘

Lambang kemegahan Pulau Pinang

Nie laaa koleksi yang sempat di capture by Huawei p20 pro ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

Dulu kat Penang Bridge yang pertama pernah begenti ambik gambau, ๐ŸŒ‰๐Ÿ˜Ž

Laa nie takut pulak nak begenti... Kan banyak kes orang terjun laut kan๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

So... Nanti sambung citer pasai Penang International Airport plak๐Ÿ›ฌ





8 comments:

  1. Lapang dan lengang je jalan di Jambatan Pulau Pinang tu.

    ReplyDelete
  2. pernah lah merasa lalu sekali masa mula2 buka time tu free lagi hehe :)

    ReplyDelete
  3. next timee mai Penang habaq laaa kat kite.. isk..
    hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah... @siti yang Menaip๐Ÿ‘๐Ÿ‘

      Delete
  4. Sha dah lalu sini.. memang wow sangat.. Kagum..

    ReplyDelete