Followers

Friday, 8 November 2019

Tempat Makan Dalam Petrosains😀😀

Assalammualaikum Dunia.


Mari ler kita makan @petrosains 


Muka ada masam sikit sebab banyak game dia tak boleh naik macam simulator sebab kecik lagi dan tak cukup ketinggian Kate nyer😂

Korang jangan ler risau kalau tak sempat nak makan... Boleh jew makan kat cafe @petrosains... Tempat nyer pon luas juga 😆😆
Decoration 

 Bila Korang duduk pandang ler atas🙄🙄

Kat bahagia atas... Kena naik tangga tau🤫

Sambil-Sambil makan tue kan kome bolehlah menikkmati pandangan View dari aras 4 KLCC... Tapi tue laaa kalau pergi weekend kan.... Or ada event ke apa kaan...

Memang padat laaaa.... Nak tunggu nak dapat tempat duduk lagi....

Kalau nak solat pon tak der masalah.... ada disediakan surau kat dalam tue..

Itu jew nak share😘😘




7 comments:

  1. rumah saya dengan KLCC ni dekat je... lima stesen LRT. Tapi tak pernah masuk pun petrosains ni...

    ReplyDelete
  2. bukan anak je seronok, mak pun mesti seronok kalo g kan hehe.. xpenah lagi smp , insyaAllah nak jgak bawak si bujang pegi..

    ReplyDelete
  3. alaa cian nya byk game x leh main ek..x pe dah beso nanti ajak ibu pegi lagi ke

    ReplyDelete