Followers

Thursday, 10 October 2019

Fabulous Thursday ๐ŸŒน๐ŸŒน

Assalammualaikum Dunia.

Haaa... Buat apa tue... Shopping ke tue.. Memandangkan hari ini 10.10 kan..... Semua store buat sells kan๐Ÿ‘๐Ÿ‘


Picture tak de kena mengena pon๐Ÿค“๐Ÿค“


Jap jap nak cek duit ado tak nak beli online ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ

Okew Sempena hari nie adalah hari shopping sedunia kan... Silalah bershopping dengar hati yang tenang dan gumbira yer๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Zalora

Shopee 

Lazada

Cikbunga shopping tak? ๐Ÿค—๐Ÿค— Ade wak... Terbeli lah jugak ๐Ÿค“๐Ÿค“

Okew lah tak mo tengok website lagi.... Kang laju jer add to cart๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

Yayyy... Esok Melaka cuti✌️✌️ bye bye ๐ŸŒน๐ŸŒน

18 comments:

  1. 10 10 kita mengambil hadiahh disanaa..hhehee

    ReplyDelete
  2. seronok 10:10 rituuu dapat beli benda2 yang memang dah aim.
    tapi ada jugak yg x sale.. bahaya laa shopping online ni.
    keje nak beli macam2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye laaa... Asyik nak pilih barang jew... Pas tue add to cart๐Ÿ˜๐Ÿ˜

      Delete
  3. Shopping online lebih banyak dilakukan masa ini. Aku sudah lupa kalau sudah jarang belanja di toko seberang.. ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tue.... Sekarang semua di hujung jari jew✌️

      Delete
  4. Ada jg beli..tapi tak banyak lah..hehe

    ReplyDelete
  5. JM pun byk add to cart dlm shopee tu..add jek la..tp x beli pun..ada la berkenan nk beli suar dlm ahaahha..free shipping kalau beli rm40++..tp x beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaaa a...cikbunga pon letak dlm chart tapi x beli pon๐Ÿค—๐Ÿค—

      Delete
  6. Shopee jahat tau..buat i tergoda jek

    ReplyDelete
  7. sy x igt pun tarikh 10.10 tau2 dah lps hehehe

    ReplyDelete