Followers

Thursday, 21 March 2019

Upin & Ipin KERIS SIAMANG TUNGGAL Tayangan 21 Mac 2019

Assalammualaikum Dunia.

Posing dulu kat poster 

Muka kena paksa rela ambik gambar

Mesti semua dah tahu kan, hari ini  21 Mac 2019 adalah bermulanya tayangan Upin & IPin KERIS SIAMANG TUNGGAL diseluruh pawagam tanahair.

Keris Siamang Tunggal

Watak utama suara adik Asyiela Putri

Dalam Melodi TV3 17 Mac 2019

Sudah lama kot Les'Copaque tak buat movie kan...last yang cikbunga ingat masa dahulu ialah Upin Ipin Geng :Pengembaraan Bermula yang pecah panggung buat pertama kalinya animasi Malaysia yang mendapat kutipan jutaan ringgit.Bangga kot anak Melayu yang mencetuskan fenomena animasi di Malaysia.



Antara babak dalam movie Keris Siamang Tunggal

Macam tau tau jer kan...ini kan minggu terakhir persekolahan dan yes yes minggu depan dah start cuti sekolah seminggu ...
Kepada ibu bapa kat luar sana tue...sila lah bawa anak anda ke pawagam berhampiran dan bersama-sama menonton cerita ini.

Okew jangan lupa serbu pawagam berhampiran anda tau !!

Review....cikbunga belum menonton lagi....tunggu akan datang yer...

Oke sampai jumpa lagi ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

12 comments:

  1. Kalau hakak ada anak kecik sure dah pi ni CB hihi.... Nasiblah tak de, jadinya duk diam diam jerlah

    ReplyDelete
  2. ngam dia release time cuti sekolah๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaaaa...pandai betul carik tarikh ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—

      Delete
    2. kn fight tu nk dpt date cuti sek

      Delete
  3. Memang tayangan yang ditunggu anak-anak Sha.. dari tahun lepas mereka dok tanya.. hehehe

    ReplyDelete
  4. ni kanak2 mesti da excited tak sabar nak tengok. ada tengok sikit la.. menarik jugak kan =D

    ReplyDelete