Followers

Saturday, 9 February 2019

Tengok Movie HOW TO TRAIN YOUR DRAGON - THE HIDDEN WORLD

Assalammualaikum Dunia .

Yaaa ... start kat cinema 31January 2019... kitaorang pi 1 February 2019... cikbunga rasa nie adalah yang terakhir kot ... dalam siri How To Train Your Dragon ;)

The Hidden World

Ticket wayang

Sebab pi tengok sebab .. dak Abang laaa yang ikut citer ni dari episode 1 sampai laa... kalau boleh dia nak suh pi 31 January ... tak dapat laa nak layan kan.. mak ko koje ...

Dak abang

Movie time

So far jalan citer semua memang mudah dan simple memang sesuai untuk anak-anak  hadam kan citer nie.. dan yang paling penting semua aspek colourful dan design dalam citer menarik minat kat kanak-kanak ... budak-budak kan suka imaginasi dan depa fikir dragon nie memang wujud ...

Hello kitty

Nie tak taulaa air yang keberapa

cikbunga kata ade jer.. kat dalam laut ...hahahaaa kena pepandai ler korang nak citer balik kat depa kan ... memang ler ade zaman dinosaur kan .... buat ler ayat-ayat ape-ape yang patut supaya korang tak terjerat nak jawab soalan yang bertubi -tubi tue kan ...

Seketul icha 

sampai kat mall Aeon Bandaraya dalam kul 4.30pm , haaaa dah terlepas movie pukui 4.30pm , so tengok kui 6.15pm... duration movie ni dalam 1jam 45minit ... layan jer laaaa kan ...
sambil-sambil tengok tue , boleh gelak-gelak dan hilangkan stress bagi sesiapa yang ade stress kehidupan ,,,

Masa nak tengok movie , ternampaklah pulak ade Hello Kitty yang kiut miut , maka secara tak sengaja terboronglah jugak set Hello Kitty in the house .

Mari tengok sebahagian gambar yang sempat diambil semasa tengok movie How To Train You Dragon - The Hidden World. .. korang jangabn lupa bawa anak-anak masa cuti-cuti nie untuk tonton citer nie... budak-budak nie kalau kita bawa pi keluar .. memang suka yaaa amat .... haaa ... sesekali riadah cam nie memang patut dilakukan supaya dapat mengeratkan ikatan kekeluargaan gitew . ..

Review ? ... nanti bila free cikbunga buat tau... tapi tak janji ..;)

6 comments:

  1. a ah yang ni yang last. lepas ni xdak daaa Toothless T.T
    tak pi tengok gi rasanya x pi cinema kot. kena tunggu online..

    ReplyDelete
  2. ooo ada yg follow patut laa beria nk tgk yaaaa ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak budak yg follow...mak budak ikut aje๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

      Delete